Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ép testben ép lélek...

 

ÉLJ tudatosan!

 

Tested TISZTÍTÁSA és

TÁPLÁLÁSA - egyszerre

 

Ahhoz, hogy elérd a teljes EGÉSZséget, nemcsak tisztítanod, hanem táplálnod is kell a tested. Tudatosan!!!

 

(a lelkeddel is ugyanezt szükséges megtenned, de arról későbbi hírleveleinkben olvashatsz. Itt most csak a testre fordítjuk a figyelmet.)

 

______________________

Alma-kúra

Javaslatunk: Tested tudatos táplálásához minden nap egyél meg legalább 3 db almát, ami után mindig azonnal igyál meg 2 nagy pohár tiszta vizet. (pl.: ébredéskor 1 alma, délelőtt 1, és délután 1. A délutáni ne késő délután legyen!!!),

Hatása: Megtisztul az emésztőrendszered + feltöltődnek sejtjeid vitaminokkal és ásványi anyagokkal + energikusabb leszel + közelebb kerülsz ideális testsúlyodhoz.

Tünetek: Egyre jobban fogod Magad érezni.

FONTOS: Ha megfelelően táplálod a tested, kevesebb étel is elég lesz ahhoz, hogy azt érezd, jól laktál. Könnyebb + fürgébb + mozgékonyabb + energikusabb leszel testileg. Egyre jobban felszabadulsz, egyre közelebb kerülsz testi EGÉSZségedhez, tested harmóniájához.

 

Megjegyzés: Egy szokást megváltoztatni nem könnyű. Ha eldöntöd, hogy felveszed szokásaid közé valamelyik javaslatunkat, akkor 3 hétig figyelj Magadra. 3 hétig kell koncentrálnod, odafigyelned arra, hogy minden nap megtedd, amit elhatároztál - utána könnyedén, szinte "magától" fog menni. (Ez nemcsak javaslatainkra, hanem bármilyen szokás megváltoztatására igaz.)

______________________

 

Miért épp alma?

Az almában nagyon sok vitamin és ásványi anyag van, amire szüksége van a testednek.

Rostos - ami az emésztőrendszerered tisztán tartásában játszik nagyon fontos szerepet. Ha TE itt születtél, a Földnek ezen a helyén, ebben az országban, akkor tested az itt található "por"-ból; az itt található "anyag"-ból épült fel. Édesanyád ennek a termőföldnek a növényeit, állatait ette - és TE abból vontad ki a tested felépítéséhez szükséges ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat...

Épp ezért az itt megtermett növények (itt tenyésztett állatok) fogyasztása a legelőnyösebb számodra; azzal tudod legkönnyebben megőrizni, vagy viszaszerezni EGÉSZségedet.

Az EMBERi szervezet olyan zseniálisan megszerkesztett és felépített "szerkezet", hogy mindig olyan ételek működtetik a leghatékonyabban, amik az egyén születési helyén megteremnek. Ezek az ételek viszik legkönnyebben és leggyorsabban az EMBERi testet az EGÉSZség állapotához.

______________________

 

Miért igyál vizet az alma után?

Ha csak almát eszel, könnyen lehet, hogy gyomorégést okoz.

Ha viszont mindig, amikor almát eszel, utána azonnal iszol megfelelő mennyiségű vizet (2 nagy pohár), akkor nemcsak nem fog gyomorégést okozni, hanem teltség érzeted is lesz, és sokkal kevesebb más étel is elég lesz ahhoz, hogy megteljen a gyomrod.

Plusz: nagyon jól működő béltisztító is ha ezen a módon fogyasztod!!!

 

Nem azt ajánljuk, hogy ne egyél mást, csak ebben a földben termett gyümölcsöt és zöldséget, hanem azt, hogy az itt, azaz Magyarországon termelt és tenyésztett élelmiszer legyen a táplálkozásod alapja - ha célod az EGÉSZség.

______________________

 

Másképp:

Alma egész évben kapható a piacon. A legegyszerűbb és legtartalmasabb táplálékaink közé tartozik.

Nem véletlen, hogy a bibliában is megjelenik az alma a tudás szimbólumaként. A mai időkig összekötjük az ALMÁT a TUDÁSsal!

Az EGÉSZség tudásának is fontos része az alma...

 

+ Ha mindig a piacon kapható legolcsóbb ÉS magyar zöldséget, gyümölcsöt (...gabonát, magvakat, tejterméket, tojást, húst...stb...) eszed, akkor mindig az idénynek (és egyben TESTEDNEK) megfelelő táplálékot fogyasztod. Fogyaszd azt bőséggel. Mire megunnád, vége a szezonnak - és jön a következő zöldség/gyümölcs ideje!

Mindig abban van a legkevesebb mesterséges adalék; növesztő, vagy permetanyag ÉS abban van a legtöbb tápanyag ÉS épp akkor, amikor a testednek arra leginkább szüksége van.

 

...és nem utolsó szempontként a pénztárcádnak is jót tesz.

 

Elfelejtettünk odafigyelni a természet jelzéseire, pedig minden ott van kódolva! A természet mindent megmutat nekünk, mindig mindent megüzen.

...csak észre kell vennünk!

 

Javaslatunk:

A következő 1 évben próbáld ki: táplálkozz így - és ellenőrizd le 1 év múlva, hogy tényleg jobban érzed-e Magad a bőrödben!!!

 

Kívánjuk, hogy könnyen változtasd EGÉSZségessé szokásaidat!

Írta: Veszelka Magdolna

 

...NE HIDD EL - PRÓBÁLD KI !!!